Kvartalsmöte 17 maj

Den 17 maj klockan 18.30 samlade föreningens medlemmar till ett årligt kvartalsmöte. Mötet var ute i Viskafors hos deras lokala bageri, två bagare i Viskafors. 

Föreningen valde att genomföra mötet direkt, ordförande Gunvor Petterson hälsade alla varmt välkomna och inledde mötet. Fokus under kvällens mötet låg framförallt på midsommarafton i Ramnaparken. Den stora dagen är här snart och förberedelserna är i full gång. Allt ifrån att baka kakor till att se till att midsommarstången kommer på plats.

Torbjörn Isaksson informerade att midsommarstången kommer att kläs onsdag den 21 juni med start 17.30 och att alla är hjärtligt välkomna lika väl föreningens medlemmar som allmänheten. ” Det är roligare om vi är flera som hjälps åt!” säger han. Han fortsätter med att det kommer att  komma ut information i Borås tidning någon dag innan så att ingen missar tillfället! Westergyllen kommer att bjuda på korv med bröd och dragspelsmusik utlovas.

Efter kvartalsmötet var slut bjöd föreningen på räkmacka, kaffe och biskvi som bagarna hade ordnat! Avslutningsvis köpte de som vill med sig bröd och fika från två bagare i viskafors! 

Efter en lyckat kväll med både skratt och gemenskap var det dags att avrunda kvällen. Styrelsen önskar alla en glad sommar!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *